Gedegen witgoed reparatie in Leusden 033 - 76 30 500

Kan het nog slechter uitkomen? Een droger gaat altijd op het onhandigste moment kapot. Net als koelkasten, diepvriezers, wasmachines en vaatwassers. Het ongemak is gigantisch, want uw huishouden in Leusden komt helemaal stil te liggen. En als u nog iets meer pech heeft moet u ook nog lang wachten op uw reparateur uit Leusden.

Dat vinden wij geen service. Van ons krijgt u in Leusden gewoon een onderzoek zoals het hoort, een duidelijke uitleg van het probleem en een reparatie waar u op kunt rekenen. Uw witgoed kan zo weer voor een lange tijd mee, maar voor de zekerheid geven wij u drie maanden garantie op al door ons geplaatste onderdelen. Neem nu contact op, dan gaan onze gecertificeerde specialisten meteen aan het werk bij u in Leusden.

Witgoed reparatie voor alle modellen en merken

Meestal is er nog veel mogelijk met witgoed reparaties. Met juiste kennis, veel ervaring en de juiste vervangende onderdelen kan met witgoed nog een lange tijd mee. In Leusden is Reparatie-Witgoed.nl toonaangevend omdat wij iedere specifieke machine perfect kunnen repareren. Of het nu een reparatie betreft voor inbouw of vrijstaand witgoed in Leusden. Van merken zoals AEG, Ariston, Atag, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Daewoo, Electrolux, Etna, Frigidaire, Gaggenau, Hotpoint, Ignis, Ikea, Indesit, Liebherr, LG, Marijnen, NEFF, Panasonic, Pelgrim, Samsung, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.

Witgoed reparatie Leusden: onze kwaliteiten

Het succes van onze witgoed reparaties in Leusden is te danken aan de 30 jaar ervaring in deze branche. Hierdoor zijn wij bekend met alle ins en outs van specifieke machines en dus ook met de beste oplossingen.

Nog een kwaliteit is dat wij dankzij onze storingsdienst op korte termijn snel bij u in Leusden langskomen en dat deze reparatie werkzaamheden dezelfde snelheid kennen. Dit dankzij onze monteurs die de materie van witgoed reparaties helemaal machtig zijn en bovendien volledig gecertificeerd.

Wij staan ook voor u klaar in omringende plaatsen zoals:

Vaatwasser Reparatie Leusden
Wasmachine Reparatie Leusden
Wasmachine Reparatie IJsselstein
Witgoed Reparatie Woerden

Wat wij te bieden hebben

null

Betrouwbare service

Wij zijn al 30 jaar een begrip in en rondom regio Utrecht met alles op het gebied van witgoed reparaties.
null

Voor iedereen

Witgoed reparatie voor particulieren en bedrijven.
null

Garantie

Op al onze geleverde onderdelen geven wij 3 maanden garantie.
null

Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken en al onze monteurs zijn gecertificeerd.
null

Specialisme in alle merken

AEG, Ariston, Atag, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Daewoo, Electrolux, Etna, Frigidaire, Gaggenau, Hotpoint, Ignis, Ikea, Indesit, Liebherr, LG, Marijnen, NEFF, Panasonic, Pelgrim, Samsung, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.
null

Reparatie aan huis

Wij repareren uitsluitend bij uw thuis zodat u kan zien wat er gebeurd. Uw apparaat wordt dus niet meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat u vertrouwd
en schoon de was kunt doen.